,

Δείτε άμεσα αποτελέσματα με την κρυολιπόλυση

apotelesmata-kryolipolisi

Έχετε χάσει επιτέλους τα περιττά κιλά, διατηρείτε μία καλή και υγιεινή διατροφή και ένα σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής και παρολαυτά το τοπικό πάχος επιμένει να σας χαλάει την εικόνα και τη διάθεση; Δεν υπάρχει λόγος να πτοείστε και ακόμη περισσότερο δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεστε, καθώς η εκπληκτική μέθοδος της κρυολιπόλυσης ή κρυογλυπτικής μπορεί να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα άμεσα και κυρίως ακούραστα και ανώδυνα.

Τι είναι και πώς δημιουργήθηκε

Η κρυολιπόλυση δεν έχει ονομαστεί τυχαία αναίμακτη λιποαναρρόφηση καθώς έχει τα ίδια ακριβώς (ίσως και καλύτερα) αποτελέσματα με την λιποαναρρόφηση, με τη βασική διαφορά ότι δεν πρόκειται για χειρουργική επέμβαση και δεν προκαλεί τραυματισμό των ιστών.

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας αρχίζουν να φαίνονται μετά από 20 περίπου μέρες και  βελτιώνονται όσο περνάνε οι εβδομάδες, ενώ το τοπικό πάχος που αφαιρέθηκε, δεν πρόκειται ποτέ να επανεμφανιστεί, καθώς έχει καταστραφεί από τα φαγοκύτταρα μια για πάντα.

Για να το κάνουμε πιο κατανοητό: Ο οργανισμός μας αποτελείται κατά βάση από κύτταρα, ενώ διαθέτει και ένα kryolipolisi«σώμα» ειδικών αποστολών, τα λεγόμενα φαγοκύτταρα του ανοσοποιητικού μας, τα οποία είναι μεταξύ άλλων επιφορτισμένα με την εξάλειψη των κυττάρων που έχουν φτάσει στο τέλος της ζωής τους. Η διαδικασία αυτή της εξάλειψης λέγεται απόπτωση.

Οι επιστήμονες του Harvard Dieter Manstein, MD και Rox Anderson, MD, PhD, κατά τη διάρκεια έρευνας τους παρατήρησαν πως τα παιδιά που τρώνε γρανίτα παγωτό εμφανίζουν μικρά λακκάκια στα μάγουλά τους, σαν να βουλιάζουν λίγο προς τα μέσα.

Ερευνώντας καλύτερα το θέμα, κατάλαβαν ότι η στοχευμένη διοχέτευση πάγου σε ορισμένα κύτταρα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τα καθιστά νεκρά για το ανοσοποιητικό, το οποίο με τη σειρά του στέλνει τα φαγοκύτταρα να «καθαρίσουν».

Οι επιστήμονες αυτοί λοιπόν, προχώρησαν την έρευνα τους ένα βήμα παραπέρα και λαμβάνοντας υπόψιν ότι και το λίπος αποτελείται από κύτταρα (τα λεγόμενα λιποκύτταρα) τα οποία επίσης εξαλείφονται από τα φαγοκύτταρα όταν πεθαίνουν, δημιούργησαν την ιδέα της κρυολιπόλυσης.

Από την ιδέα στην εφαρμογή της

Η κρυολιπόλυση γίνεται με την στόχευση ειδικής παγωμένης ακτίνας στα σημεία που συσσωρεύεται το τοπικό πάχος και παγώνει τα λιποκύτταρα που το αποτελούν, καθιστώντας τα νεκρά. Στη συνέχεια αναλαμβάνουν τα φαγοκύτταρα να τα εξαφανίσουν μία για πάντα, απλά και κυρίως φυσικά!

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας είναι άμεσα και μόνο βελτιώνονται όσο περνάνε οι εβδομάδες από την κάθε συνεδρία, ενώ το τοπικό πάχος που αφαιρέθηκε, δεν πρόκειται ποτέ να επανεμφανιστεί, καθώς έχει καταστραφεί από τα φαγοκύτταρα μια για πάντα.

Επιπλέον δεν χρειάζεται να ακυρώσετε τις δραστηριότητες σας ή να πάρετε άδεια από την δουλειά σας για να κάνετε κρυολιπόλυση, καθώς η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη, εντελώς αναίμακτη και μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας χωρίς καμία ενόχληση, αμέσως μετά την συνεδρία.

Φυσικά το ότι δεν θα επανέλθουν τα λιποκύτταρα που εξοντώθηκαν, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε και καινούργια, γι’ αυτό μην επαναπαυθείτε! Ειδικά αν έχετε προδιάθεση για περιττά κιλά, φροντίστε να διατηρείτε ένα καλό πρόγραμμα γυμναστικής και υγιεινής διατροφής, ώστε τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης να είναι μόνιμα και εντυπωσιακά.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της κορυφαίας αισθητικής κλινικής Cryoesthetics που λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του πλαστικού χειρουργού Γεώργιου Αραβανή και μάθετε περισσότερα για την διαδικασία της κρυολιπόλυσης και τα μοναδικά οφέλη που μπορεί να έχει στην δική σας σιλουέτα!