Κρυολιπόλυση - Κρυογλυπτική. Μία νέα πρωτοποριακή μέθοδος που αντιμετωπίζει οριστικά το επίμονο τοπικό πάχος. Η Κρυογλυπτική «εξαφανίζει» τα λιποκύτταρα μέσω μιας φυσιολογικής διαδικασίας απόπτωσης.

Αραβανής Γεώργιος - Πλαστικός Χειρουργός.

Τι είναι η κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση - κρυογλυπτική είναι μία νέα πρωτοποριακή μέθοδος που αντιμετωπίζει οριστικά το επίμονο τοπικό πάχος, επιδεικνύοντας αποτελέσματα ταυτόσημα της λιποαναρρόφησης. Πρόκειται κυριολεκτικά για αναίμακτη λιποαναρρόφηση.

Πρόκειται για μία θεραπεία που «εξαφανίζει» τα λιποκύτταρα μέσω μιας φυσιολογικής διαδικασίας απόπτωσης. Η μέθοδος αναπτύχθηκε στο Harvard University από τους επιστήμονες Dieter Manstein, MD και Rox Anderson, MD, PhD, οι οποίοι παρατήρησαν αρχικά πως τα παιδιά που τρώνε γρανίτα παγωτό έχουν «λακκάκια» στα μάγουλά τους. Αυτή η παρατήρηση αποτέλεσε την βάση των μελετών για την ανακάλυψη της επαναστατικής θεωρίας της κρυολιπόλυσης - κρυογλυπτικής, η οποία στη συνέχεια οδήγησε στην κατασκευή της πρωτοποριακής συσκευής Coolsculpting.

Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία παγώνει και κρυσταλλοποιεί τα λιποκύτταρα και τα απομακρύνει μόνιμα με έναν φυσιολογικό τρόπο, χωρίς να βλάπτει τους παρακείμενους ιστούς. Ουσιαστικά συμβαίνει ένας πρώιμος θάνατος των λιποκυττάρων και στη συνέχεια απομάκρυνση των νεκρών λιποκυττάρων από τα φαγοκύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. (Η εν λόγω απομάκρυνση λέγεται απόπτωση).

Το μηχάνημα Coolsculpting που κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ από την ZELTIQ, αξιοποίησε όλο το θεωρητικό επιστημονικό υπόβαθρο και δεν είναι τυχαίο πως πάνω από τριάντα κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης συσκευής. Επιστέγασμα όλων αυτών είναι το γεγονός πως η κρυολιπόλυση - κρυογλυπτική με τη συσκευή Coolsculpting έχει πάρει την έγκριση του FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ). Και πρέπει να υπογραμμιστεί ότι μόνο η Coolsculpting κρυολιπόλυση - κρυογλυπτική έχει έγκριση από το FDA.

Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση – Κρυογλυπτική – Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση: Αποτελέσματα

Η μείωση του λίπους αρχίζει να γίνεται ορατή περίπου 3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία και ολοκληρώνεται σε 2-3 μήνες. Το αποτέλεσμα της Coolsculpting κρυολιπόλυσης – κρυογλυπτικής δε σχετίζεται με διατροφή ή με άσκηση.

Σε περισσότερο από το 80% των περιπτώσεων μια μοναδική θεραπεία Κρυολιπόλυση Coolsculting είναι αρκετή για ένα άριστο αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι ορατό στον καθρέφτη αλλά και στο ντύσιμό σας, αφού θα χάσετε πόντους. Σε λιγότερο από 20% των ασθενών (που μπορεί να έχουν πιο μεγάλη ποσότητα τοπικού πάχους) μία μόνο θεραπεία θα επιφέρει σημαντική βελτίωση, αλλά για την τελειότητα ίσως απαιτηθεί και δεύτερη συνεδρία σε 2-3 μήνες.

Κρυολιπόλυση – Κρυογλυπτική – Αναίμακτη λιποαναρρόφηση: Συχνές ερωτήσεις

Εδώ μπορείτε να βρείτε συχνές ερωτήσεις ή απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με την κρυολιπόλυση - κρυογλυπτική. Υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τη διάρκεια των θεραπειών και τα αποτελέσματα. Αν χρειάζεται ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σε ποιές περιπτώσεις εφαρμόζεται;
Πολλοί από εμάς έχουν τοπικό λίπος είτε στην κοιλιά, είτε στους μηρούς, είτε στην πλάτη, είτε στα ψωμάκια (οι γυναίκες), το οποίο λίπος αντιστέκεται στη δίαιτα και τη γυμναστική. Η συσκευή Coolsculpting προκαλεί μια απόλυτα ελεγχόμενη ψύξη του τοπικού λίπους που επιφέρει «κρυσταλλοποίηση» των λιποκυττάρων. Τα κρυσταλωμένα λιποκύτταρα αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα μας σε μερικές εβδομάδες, αλλάζοντας το περίγραμμα του σώματός μας και κάνοντας τη σιλουέτα μας πολύ ελκυστική και νεανική.

Είναι ασφαλής μέθοδος;
Οι ειδικές κεφαλές του Coolsculpting που εφαρμόζονται στο σώμα, φέρουν ειδικούς αισθητήρες έτσι ώστε η θερμοκρασία να διατηρείται σταθερή και απόλυτα ελεγχόμενη, εκμηδενίζοντας τις πιθανότητες βλάβης στο δέρμα. Οι προδιαγραφές της ασφάλειας της Coolsculpting κρυολιπόλυσης – κρυογλυπτικής είναι υψηλότατες και για το λόγο αυτό, άλλωστε, η μέθοδος είναι εγκεκριμένη από το FDA. Ήδη υπάρχει συσσωρευμένη εμπειρία, αφού έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 1.200.000 θεραπείες παγκοσμίως με το μηχάνημα Coolsculpting.

Μια θεραπεία είναι αρκετή;
Σε περισσότερο από το 80% των περιπτώσεων μια μοναδική θεραπεία είναι αρκετή για ένα άριστο αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι ορατό στον καθρέφτη αλλά και στο ντύσιμό σας, αφού θα χάσετε πόντους. Σε λιγότερο από 20% των ασθενών (που μπορεί να έχουν πιο μεγάλη ποσότητα τοπικού πάχους) μία μόνο θεραπεία θα επιφέρει σημαντική βελτίωση, αλλά για την τελειότητα ίσως απαιτηθεί και δεύτερη συνεδρία σε 2-3 μήνες.

Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;
Για κάθε περιοχή του σώματος απαιτείται θεραπεία μιας ώρας. Εξαίρεση αποτελούν τα “ψωμάκια”, όπου η θεραπεία είναι 2 ώρες. Για ολόκληρη την κοιλιά (δύο πλάγια, στομάχι και κατώτερη κοιλιά) μπορεί να απαιτηθούν 4 ώρες. Φανταστείτε πως σε λίγες ώρες, σε ένα πρωινό ή μεσημεριανό διάλειμμα από τις δραστηριότητές σας, χωρίς νυστέρι και χωρίς ενέσεις, ενώ εσείς διαβάζετε ένα περιοδικό ή βλέπετε τηλεόραση, χάνετε το τοπικό, ενοχλητικό πάχος για πάντα.

Πότε εμφανίζεται το αποτέλεσμα;
Η μείωση του λίπους αρχίζει να γίνεται ορατή περίπου 3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία και ολοκληρώνεται σε 2 μήνες. Το αποτέλεσμα της Coolsculpting κρυολιπόλυσης – κρυογλυπτικής δε σχετίζεται με διατροφή ή με άσκηση.

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο;
Η κρυολιπόλυση – κρυογλυπτική Coolsculpting έχει μόνιμο αποτέλεσμα με την προϋπόθεση ότι πρόκειται για τοπικό πάχος που επιμένει παρά την σωστή διατροφή και την γυμναστική.

Όλα τα μηχανήματα κάνουν την ίδια κρυολιπόλυση;
Όλες οι κρυολιπολύσεις – κρυογλυπτικές που διαφημίζονται δεν είναι ίδιες. Η συσκευή Coolsculpting που διαθέτουμε, έχει τις πιστοποιήσεις, τις πολυάριθμες μελέτες και τη συσσωρευμένη εμπειρία. Προσοχή λοιπόν στις απομιμήσεις.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΛΟΓΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ

Φανταστείτε πως σε λίγες ώρες, σε ένα πρωινό ή μεσημεριανό διάλειμμα
από τις δραστηριότητές σας, χωρίς νυστέρι και χωρίς ενέσεις, ενώ εσείς διαβάζετε
ένα περιοδικό ή βλέπετε τηλεόραση, χάνετε το τοπικό, ενοχλητικό πάχος για πάντα.

Μέσα σε δύο ώρες η θεραπεία είχε ολοκληρωθεί
ευχάριστα και σε ένα μήνα τα ψωμακια είχαν εξαφανιστεί!
Μαρία Κ.
Η υπερσύγχρονη μέθοδος κρυολιπόλυσης Coolsculting
εντόπισε και καταπολέμησε τις περιοχές με το τοπικό λίπος!
Τέλειο αποτέλεσμα! Ευχαριστώ πολύ κ. Αραβανή!
Ελένη Παπαϊωάννου

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σε περισσότερο από το 80% των περιπτώσεων μια μοναδική θεραπεία με Κρυολιπόλυση - Κρυογλυπτική Coolsculpting
είναι αρκετή για ένα άριστο αποτέλεσμα!

Ημερομηνία:


Κλείσε Ραντεβού

Ημερομηνία:


×