,

2+1 περιοχές που πρέπει να κάνω αποτρίχωση με laser

perioxes-pou-prepei-na-kanw-apotrixosi-laser

Η αποτρίχωση με laser είναι η πιο ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για τη οριστική απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας από κάθε σημείο του σώματος σας. Τόσο γυναίκες, όσο και πολλοί άνδρες, επιλέγουν την διαδικασία αυτή, προκειμένου να αποκτήσουν τέλειο, λείο και απαλό δέρμα χωρίς αντιαισθητική τριχοφυΐα.

Η ευκολία στον χειρισμό του μηχανήματος laser από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, επιτρέπει την εύκολη και ανώδυνη αποτρίχωση ακόμα και στα φαινομενικά πιο δύσκολα σημεία του σώματος σας, στα οποία το κερί και το ξυράφι δεν έχουν αποτελεσματικότητα.

Υπάρχουν πολλές περιοχές του σώματος στις οποίες μπορεί να κάνει κάποιος αποτρίχωση με laser και η επιλογή έγκειται καθαρά στο ίδιο το άτομο, καθώς τα υπερσύγχρονα μηχανήματα laser έχουν κορυφαία αποτελεσματικότητα σε κάθε σημείο.

Δείτε στη συνέχεια ενδεικτικά τις πιο δημοφιλείς περιοχές στις οποίες προτιμούν να κάνουν laser οι επισκέπτες των κλινικών αισθητικής.

Πόδια – Μηροί και γάμπες

Όσοι κάνουν αποτρίχωση με laser η πρώτη περιοχή του σώματος που φροντίζουν να καθαρίσουν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι σίγουρα τα πόδια τους. Το ενοχλητικό χνούδι στους μηρούς που αντιστέκεται στο κερί και την χαλάουα και οι ανθεκτικές σκουρόχρωμες τρίχες στις γάμπες, μπορούν να γίνουν πολύ ενοχλητικό πρόβλημα ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Εφόσον λοιπόν έχετε την ευκαιρία να ξεφορτωθείτε την τριχοφυΐα από τα πόδια σας και να έχετε απαλό μεταξένιο δέρμα για πάντα, χωρίς κοψίματα ή ερεθισμούς, δε σας εμποδίζει τίποτα να το δοκιμάσετε!

Πρόσωπο – Πλαϊνά, πηγούνι και άνω χείλος

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο των γυναικών συχνά είναι πολύ ενοχλητική και αντιαισθητική, ρίχνοντας σημαντικά την αυτοπεποίθηση τους και δυσκολεύοντας την καθημερινότητα τους. Το πρόβλημα αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα και άμεσα, επιλέγοντας αποτρίχωση με  laser. Από το πιο απλό χνούδι μέχρι τις πιο δύσκολες και επίμονες τρίχες στα πλαϊνά του προσώπου, η μέθοδος αυτή θα σας απαλλάξει μία για πάντα.

Κορμός σώματος

Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο στήθος, ή την κοιλιά δεν έχουν μόνο οι άντρες, αλλά και οι γυναίκες, ειδικά όταν έχουν ορμονικά και ενδοκρινολογικά θέματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως και στην υπερβολική τριχοφυΐα στο πρόσωπο, η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και επηρεάζει αρνητικά την εικόνα και την ψυχολογία τους. Γι’ αυτό η αποτρίχωση με laser μπορεί να είναι μία εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για να αποβάλλουν ακόμα και το πιο δύσκολο και επίμονο χνούδι.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψιν

Σε όποια περιοχή του σώματος κι αν επιλέξετε να κάνετε αποτρίχωση με laser, είναι σημαντικό να επιλέξετε μία αξιόπιστη κλινική που να λειτουργεί υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου γιατρού και να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του προσωπικού για την σωστή φροντίδα των περιοχών στις οποίες γίνεται η διαδικασία.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της κλινικής Cryoestherics που λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου πλαστικού χειρουργού Γεώργιου Αραβανή και επιλέξτε την καλύτερη μέθοδο αποτρίχωσης για κάθε περιοχή του σώματος σας.