Εδώ μπορείτε να βρείτε συχνές ερωτήσεις ή απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με την κρυολιπόλυση – κρυογλυπτική. Υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τη διάρκεια των θεραπειών και τα αποτελέσματα.

Αν χρειάζεστε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σε ποιές περιπτώσεις εφαρμόζεται;

Πολλοί από εμάς έχουν τοπικό λίπος είτε στην κοιλιά, είτε στους μηρούς, είτε στην πλάτη, είτε στα ψωμάκια (οι γυναίκες), το οποίο λίπος αντιστέκεται στη δίαιτα και τη γυμναστική. Η συσκευή Coolsculpting προκαλεί μια απόλυτα ελεγχόμενη ψύξη του τοπικού λίπους που επιφέρει «κρυσταλλοποίηση» των λιποκυττάρων. Τα κρυσταλωμένα λιποκύτταρα αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα μας σε μερικές εβδομάδες, αλλάζοντας το περίγραμμα του σώματός μας και κάνοντας τη σιλουέτα μας πολύ ελκυστική και νεανική.

Είναι ασφαλής μέθοδος;

Οι ειδικές κεφαλές του Coolsculpting που εφαρμόζονται στο σώμα, φέρουν ειδικούς αισθητήρες έτσι ώστε η θερμοκρασία να διατηρείται σταθερή και απόλυτα ελεγχόμενη, εκμηδενίζοντας τις πιθανότητες βλάβης στο δέρμα. Οι προδιαγραφές της ασφάλειας της Coolsculpting κρυολιπόλυσης – κρυογλυπτικής είναι υψηλότατες και για το λόγο αυτό, άλλωστε, η μέθοδος είναι εγκεκριμένη από το FDA. Ήδη υπάρχει συσσωρευμένη εμπειρία, αφού έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 1.200.000 θεραπείες παγκοσμίως με το μηχάνημα Coolsculpting.

Μια θεραπεία είναι αρκετή;

Σε περισσότερο από το 80% των περιπτώσεων μια μοναδική θεραπεία είναι αρκετή για ένα άριστο αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι ορατό στον καθρέφτη αλλά και στο ντύσιμό σας, αφού θα χάσετε πόντους. Σε λιγότερο από 20% των ασθενών (που μπορεί να έχουν πιο μεγάλη ποσότητα τοπικού πάχους) μία μόνο θεραπεία θα επιφέρει σημαντική βελτίωση, αλλά για την τελειότητα ίσως απαιτηθεί και δεύτερη συνεδρία σε 2-3 μήνες.

Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;

Για κάθε περιοχή του σώματος απαιτείται θεραπεία μιας ώρας. Εξαίρεση αποτελούν τα “ψωμάκια”, όπου η θεραπεία είναι 2 ώρες. Για ολόκληρη την κοιλιά (δύο πλάγια, στομάχι και κατώτερη κοιλιά) μπορεί να απαιτηθούν 4 ώρες. Φανταστείτε πως σε λίγες ώρες, σε ένα πρωινό ή μεσημεριανό διάλειμμα από τις δραστηριότητές σας, χωρίς νυστέρι και χωρίς ενέσεις, ενώ εσείς διαβάζετε ένα περιοδικό ή βλέπετε τηλεόραση, χάνετε το τοπικό, ενοχλητικό πάχος για πάντα.

Πότε εμφανίζεται το αποτέλεσμα;

Η μείωση του λίπους αρχίζει να γίνεται ορατή περίπου 3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία και ολοκληρώνεται σε 2 μήνες. Το αποτέλεσμα της Coolsculpting κρυολιπόλυσης – κρυογλυπτικής δε σχετίζεται με διατροφή ή με άσκηση.

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο;

Η κρυολιπόλυση – κρυογλυπτική Coolsculpting έχει μόνιμο αποτέλεσμα με την προϋπόθεση ότι πρόκειται για τοπικό πάχος που επιμένει παρά την σωστή διατροφή και την γυμναστική.

Όλα τα μηχανήματα κάνουν την ίδια κρυολιπόλυση;

Όλες οι κρυολιπολύσεις – κρυογλυπτικές που διαφημίζονται δεν είναι ίδιες. Η συσκευή Coolsculpting που διαθέτουμε, έχει τις πιστοποιήσεις, τις πολυάριθμες μελέτες και τη συσσωρευμένη εμπειρία. Προσοχή λοιπόν στις απομιμήσεις.