Θεραπείες Προσώπου- Σώματος

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

H διαδικασία κατά την οποία έχει ως σκοπό την απομάκρυνση ρύπων ,περιττού σμήγματος και νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για άλλες θεραπείες όπως ενυδάτωση και αντιγήρανση. Στόχος είναι να εξισορροπήσει τις λειτουργίες της επιδερμίδας, να βοηθήσει στην μέγιστη διεισδυτικότητα των καθημερινών καλλυντικών σκευασμάτων και να συντηρεί μια υγιή κατάσταση.
 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: 1- 2 φορές τον χρόνο ανάλογα την επιδερμίδα.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ

Στοχεύει στην εξάλειψη των πανάδων, τις δυσχρωμίες και τις ανομοιομορφίες του δέρματος, μέσω της αναστολής της δράσης της τυροσινάσης και της απομάκρυνσης της περίσσειας μελανίνης. Συμβάλει επίσης στην αναδόμηση των επιδερμικών κυττάρων, στην αποφυγή δημιουργίας μελανογένεσης και στην απόκτηση ενός δέρματος υγιούς, λαμπερού με ξεκούραστη όψη.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

Σκοπός της θεραπείας είναι η οξυγόνωση των κυττάρων του δέρματος και η τόνωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος, ώστε η επιδερμίδα να αποκτήσει λάμψη και ελαστικότητα. Επιφέρει βαθιά ανανέωση και αναζωογόνηση μετά από μακρά έκθεση στον ήλιο ή το χιόνι.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ BOTOX

Στόχος της θεραπείας: Αντιγήρανση, αναζωογόνηση, ελαστικότητα, ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος, μείωση των ρυτίδων, ομοιομορφία, λάμψη και νεανικότητα. Μεγάλο της ατού η Boto Herbal Cream, ένα κυριολεκτικά μοναδικό προϊόν της Rosveda.Γεμίζει τις ρυτίδες, αποτρέπει τη γήρανση, ενυδατώνει, κάνει το δέρμα νεότερο, αναζωογονεί, δρώντας από το εσωτερικό του οργανισμού.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ – ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ – ΣΥΣΦΙΞΗ

Σκοπός της θεραπείας είναι η βαθιά ενυδάτωση, η αντιγήρανση και η σύσφιξη της επιδερμίδας ταυτόχρονα. Μια ολοκληρωμένη περιποίηση που καλύπτει και τις τρεις βασικές ανάγκες του δέρματος.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗΣ

Στόχος της θεραπείας είναι η αποτοξίνωση του δέρματος, ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος και λάμψη, με αποτέλεσμα μια υγιή, λαμπερή επιδερμίδα.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Ο αποτελεσματικός συνδυασμός αιθέριων ελαίων, βιταμίνης Ε και Aloe Vera, δίνει άμεσα και εκπληκτικά αποτελέσματα, διαλύοντας την επίμονη κυτταρίτιδα.
Mε κατάλληλη χειρομάλαξη το σώμα αποτοξινώνεται, τα οιδήματα μειώνονται και ταυτόχρονα, επιμένοντας στα προβληματικά σημεία τοπικού πάχους, τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από τις πρώτες συνεδρίες.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ

Η θεραπεία ακμής συστήνεται σε δέρματα που πάσχουν από ακμή, έχουν βακτηριακές, μολύνσεις, πιθανώς λιπαρότητα και διεσταλμένους πόρους. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις μολύνσεις και τις βλάβες που προκαλεί η ακμή, εξουδετερώνοντας βακτήρια και επουλώνοντας τις πάσχουσες περιοχές.

RASAYANA – GOLD THERAPY

Η θεραπεία Rasayana με συστατικά όπως Aurum (φύλλο χρυσού 24k), σαφράν και Aloe Vera Gel, θεραπεύει, αποτοξινώνει, ενυδατώνει αναζωογονεί και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα. Σταματά τη γήρανση, παρέχει άμεση σύσφιξη και κρυοθεραπεία. Μεγάλο της ατού τα προϊόντα με χρυσό λόγω του ότι μεταφέρονται εύκολα στο βαθύτερο δερματικό ιστό, χάρη στην υψηλή αγωγιμότητα του χρυσού.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ

Εντατική θεραπεία ενεργοποίησης των κυττάρων. Αποτοξινώνει και αποσυμφορεί το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής των ματιών, διεγείρει την ανανέωση και το μεταβολισμό των κυττάρων, αυξάνει το κολλαγόνο, ενυδατώνει σε βάθος, μειώνει ρυτίδες και μελαγχρώσεις, συσφίγγοντας παράλληλα το δέρμα. Τα πολύτιμα συστατικά που εμπεριέχονται στα προϊόντα της θεραπείας, μεταμορφώνουν το δέρμα και το βλέμμα.

Κλείσε Ραντεβού

Ημερομηνία:


×

cryolipolisi-07

×

cryolipolisi-06

×

cryolipolisi-05

×

cryolipolisi-04

×

cryolipolisi-03

×

cryolipolisi-02

×

cryolipolisi-01

×

cryolipolisi-07

×

cryolipolisi-08

×

cryolipolisi-08

×

cryolipolisi-08

×

cryolipolisi-08

×

cryolipolisi-08

×

cryolipolisi-08

×

cryolipolisi-08

×

cryolipolisi-08

×

cryolipolisi-08

×

cryolipolisi-08

×

cryolipolisi-08

×